Vraag: Gabby, mijn toegestane lockdown-partner, blijft een paar nachten per week. Ik run een online bedrijf, werk aan mijn auto, volg Amerikaans basketbal en geniet van gamen. We kunnen momenteel niet uitgaan, maar ze houdt me gezelschap. Vorige week zei ze dat ik meer dingen moet doen die ze leuk vindt, in plaats van dat ze tot bedtijd bij me blijft hangen. We hadden een avondje knuffelen en naar romcoms kijken, wat oké was, maar ik kon het niet elke avond doen. Hoe kan ik haar tevreden houden? lage kosten victoria milan is gevraagd.


A: Wil je een relatie met Gabby hebben, of is ze gewoon een handige sekspartner? Hoe dan ook, er moet iets voor haar in zitten (behalve het plezier van je gezelschap).

 

 

In de eerste stadia van verliefdheid proberen we soms te zijn wat we denken dat de ander wil. Dit kan met name het geval zijn voor vrouwen. Ik herinner me dat ik oprecht interesse had getoond in de passies van mijn vriend, eindeloze voetbalwedstrijden zat te spelen, actiefilms keek of deed alsof het leuk was om hem te zien vissen. Soms beantwoordden ze elkaar, maar meestal ging ik gewoon met ze mee. de beste dating apps op leukedatingsite.nl is leuk.

 

Het waren geen slechte mannen, maar cultureel gezien werd aangenomen dat de spullen van jongens superieur waren aan die van meisjes. Ze leerden me niet alleen over dingen die ertoe deden, ze waren ook bang dat hun leeftijdsgenoten zouden denken dat ze “onder de duim” of “geslagen” waren als ze dingen deden die ik leuk vond.

 

Sinds ik aan het daten was, is er veel veranderd. Vrouwen nemen deel aan talloze activiteiten die ooit als uitsluitend mannelijke domeinen werden beschouwd, en er zijn maar weinig terreinen waarin ze niet uitblinken. Veel jonge mannen voelen zich ook op hun gemak bij het nastreven van dingen die ooit werden gezien als ‘vrouwenwerk’, zoals koken, breien en verpleegster zijn.

 

 

Helaas zijn er nog steeds verouderde en neerbuigende attitudes, vooral onder groepen jonge mannen. Ze moeten bewijzen dat ze sterk en mannelijk zijn, en misschien niet bereid zijn om seksistische attitudes of seksuele objectivering van vrouwen uit te spreken.

 

Om een ​​volwassen, onafhankelijke, goed afgeronde volwassene te worden, moet u zich onderscheiden van de massa en onder de duim van groepsdruk vandaan komen. Het betekent met vrouwen omgaan als individuele mensen en openstaan ​​voor het ervaren van dingen die buiten uw gebruikelijke interessegebieden vallen.

 

Heb je met Gabby gepraat over wat ze leuk vindt? Ik weet zeker dat haar interesses verder reiken dan romantische komedie. Luister, zonder vooroordelen, met een open geest. U zult vast en zeker iets vinden waar u allebei van zult genieten. Wees bereid om uw horizon te verbreden.

 

Wees niet bang dat u door het verzachten zwak over te komen. Mijn partner is een blokey Aussie, maar in het begin van onze relatie gingen we naar The Way We Were. Het was een romance, met een triest einde. Toen de lichten aangingen, zag ik dat er tranen over zijn wangen liepen, en mijn hart ging voor hem open. Ik dacht niet dat hij zwak was. Ik zag dat hij een man was met een teder hart die niet te trots of dichtgeknoopt was om zijn zachtere kant te laten zien. Mijn vertrouwen in hem groeide, evenals mijn genegenheid.

 

Sterk zijn betekent niet dat je star en onbuigzaam bent. Hoe hard het ook is, gietijzer breekt onder druk. Flexibel bamboe is veel veerkrachtiger. Door flexibel en ruimdenkend te zijn, zult u misschien verbaasd zijn dat uw leven verrijkt is, evenals uw relatie met Gabby.

 

 

Je kunt in alles wat je doet iets interessants leren vinden en je zult misschien verrast zijn door wat je ontdekt, terwijl je Gabby beter leert kennen. Mijn zoon had literaire klassiekers als Pride and Prejudice afgedaan als gedateerd en “girlie”, totdat hij gedwongen werd die roman op school te lezen. Hij genoot er niet alleen enorm van, maar er ging ook een wereld van literaire fictie voor hem open, die hij tot op de dag van vandaag blijft verkennen.

 

Elke succesvolle relatie vereist geven en nemen. Je zult niet genieten van alles wat ze lekker vindt, maar je moet het van tijd tot tijd opzuigen als een daad van liefde, net zoals ze waarschijnlijk voor jou heeft gedaan.